A la carte
Voorgerechten
- Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 23
- Sint-jacobsvruchten / traag gegaard buikspek / carbonara van schorseneer 28
- Bouchot / thaïse kokoscurry / fijne groenten 25
- Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 26
- ravioli van ragout / rundsviaigrette / jus van champignon / truffelpecorino 26
- burratini / citrusvruchten / radicchio / foccacia crumble 24
Hoofdgerechten
- Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 42
- Rib-eye Simmenthal / slaatje / verse handgesneden frietjes / saus naar keuze béarnaise, peper, champignon 38
- Roodbaarsfilet / gegrilde bimi / zure room /butternutpompoen / crème van aardappel 32
- Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 42
- risotto / bospaddestoelen / truffelpecorino / rucola 28
- Suprême van parelhoen / portobello / aardappelrösti / coco de paimpol 32
Desserts
- Moelleux au chocolat met vanille-ijs 12
- Dame blanche 12
- Assortiment 5 kazen geaffineerd door kaashuis komptoir 14
- Sabayon met vanille ijs 12
- Crème brulée 10
- Café glacé 12
Verrassingsmenu
- Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 67 euro.
- Met aangepaste wijnen, supplement van 24 euro.
- Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.