![A la carte](https://foudugout.be/media/pages/a-la-carte/eb1581c86a-1664542508/fdg2020096-2000x-q100.jpg)
A la carte
Voorgerechten
- Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 22
- Kabeljauw / fregola / courgette / aubergine / Iberico ham 26
- Bouchot / thaïse kokoscurry / fijne groenten 24
- Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 26
- Gegrilde makreel / dashi van tomaat / bassilicum emulsie 25
- Ravioli geitenkaas / gemarineerde kerstomaat / kruidensla 24
Hoofdgerechten
- Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 40
- Rib-eye Simmenthal / slaatje / verse handgesneden frietjes / saus naar keuze béarnaise, peper, champignon 38
- Roodbaarsfilet / venkel / tomaten beurre blanc / geprakte aardappel 32
- Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 40
- Zoete aardappel / humus / komkommer / chili / granaatappel 32
- Opgevulde kwartel / lente-ui / shiitaké/ crème van aardappel 32
Desserts
- Moelleux au chocolat met vanille-ijs 12
- Dame blanche 12
- Assortiment 5 kazen geaffineerd door kaashuis komptoir 14
- Sabayon met vanille ijs 12
- Crème brulée 10
- Café glacé 12
Verrassingsmenu
- Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 65 euro.
- Met aangepaste wijnen, supplement van 24 euro.
- Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.
![A la carte](https://foudugout.be/media/pages/a-la-carte/bbb3c7b165-1623308979/fdg2020074-1200x-q100.jpg)
![A la carte](https://foudugout.be/media/pages/a-la-carte/ba8e40f0f0-1623308975/fdg2020022-1000x-q100.jpg)
![A la carte](https://foudugout.be/media/pages/a-la-carte/ae749b2191-1623308979/fdg2020094-500x-q100.jpg)