A la carte
Voorgerechten
- Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 22
- Witte asperges /ratte aardappel / gerookte paling / yuzu 25
- Zeeuwse mossel / thaïse kokoscurry / fijne groenten 24
- Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 26
- Pulled duck / groene asperges/ zwarte look / chili 24
- Ravioli geitenkaas / gemarineerde kerstomaat / kruidensla 24
Hoofdgerechten
- Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 39
- Rib-eye black angus / slaatje / verse handgesneden frietjes / saus naar keuze béarnaise, peper, champignon 38
- Zeebaarsfilet / dashi beurre blanc / koolrabi / spinazie / aardappelmousseline 32
- Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 39
- gegrilde aubergine / buffelmozzerella / tomaat / parmezaan / pesto 32
- poulet jaune/ maiscrème / peultjes / Txistora / polentakroket 38
Desserts
- Moelleux au chocolat met vanille-ijs 12
- Dame blanche 12
- Assortiment 5 kazen geaffineerd door kaashuis komptoir 14
- Sabayon met vanille ijs 12
- Crème brulée 10
- Café glacé 12
Verrassingsmenu
- Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 65 euro.
- Met aangepaste wijnen, supplement van 24 euro.
- Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.