
A la carte
Voorgerechten
- Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 22
- Filet van pladijs / gremolata / zeekraal / tomaat / beurre blanc met yuzu 24 24
- Bouchot mosselen / thaïse kokoscurry / fijne groenten 24
- Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 26
- Mooie meid / vongolé / ajo blanco 25
Hoofdgerechten
- Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 39
- Rib-eye black angus / slaatje / verse handgesneden frietjes / saus naar keuze béarnaise, peper, champignon 38
- 32
- Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 38
- Geroosterde spitskool / pompoen / 26
- Kalfsrib-eye /chimichuri béarnaise / caponata van aubergines/ stro aardappel 34
Desserts
- Moelleux au chocolat met vanille-ijs 10
- Dame blanche 10
- Assortiment 5 kazen geaffineerd door kaashuis komptoir 14
- Sabayon met vanille ijs 10
- Crème brulée 8
- Café glacé 10
Verrassingsmenu
- Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 64 euro.
- Met aangepaste wijnen, supplement van 22 euro.
- Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.


