Reserveer hier!

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Zeebaars tartaar / consommé van tomaat / avocado 22

Bouchot mosselen “Mont Saint Michel”/ Thaise kokoscurry 21

Kabeljauw /zeeuwse mossel / spitskool / karnemelk 21

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat  (vegi) 18

Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 21

HOOFDGERECHTEN

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus  34

Rib-eye Australian” grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / 

saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   32

Roodbaarsfilet tomatenboter / gegrilde groenten 29

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 36

Gevulde portobello / gemarineerde paprika / halloumi / tomaat 25

Iberico varkenswangen / crumble van dragon / wortel / selder 28

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 58 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 20 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche 10

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  10

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10