Loading...
Menu2018-10-31T17:25:13+00:00
Reserveer hier!

Voorgerechten

Zes Franse creuses / special Sorlut n°3 / signature Puttaert 21

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Ceviche van zeebaarsfilet / avocado / groene appel 18

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat 18

Sint-Jakobsvruchten / butternutpompoen / krokante ajuin / gerookte paling 21 

Risotto / boschampignons / parmezaan / kruidenolie 18

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / 

peperjus  32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten /
saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   30

Fazant / kroketje van de bout / aardpeer / witloof / aardappelgratin
met knolselder 29

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   33

Roodbaarsfilet / risotto / handgepelde grijze garnalen / champignon pesto 28

Grietfilet / schorseneren / witlof / jus met jonge spinazie / karnemelk puree 30

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 54 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche  8

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10