Loading...
Menu2019-06-15T17:29:34+00:00
Reserveer hier!

Voorgerechten

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat 18

Cannelloni van Holsteiner / noordzeekrab/ guacomole 21

Bouillon van tomaat / gebrande makreel / feta / tomaat 19

Filet van pladijs / bouchotmossel / Thaise kokoscurry 20

Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 21

HOOFDGERECHTEN

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / 

peperjus  34

Rib-eye Australian” grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / 

saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   32
Piepkuiken “label rouge” / pesto van gegrilde groenten / gekonfijte bout / puree van charlotte aardappel met dragon

Zeebaarsfilet / fregola sarda / gebrande paprika / gegrilde aubergine 30

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   33

Burrata / quinoa / tapenade geroosterde zuiderse groenten 24

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 55 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche 9

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10