Reserveer hier!

Voorgerechten

Franse creuses / “zomer “oester /special Sorlut n°3 / signature Puttaert 21

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Bouchot mosselen met kokos / curry / venkel 19

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat 18

Filet van zeetong / Zeeuwse mossel / venkel / tomaat 21

Kalfstartaar / Tierenteyn mosterd / wasabi / krokante ajuin 20

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / saus naar keuze béarnaise-, peper-, champignonsaus 30

Hoevekipfilet Vlaamse Ardennen / jonge wortel / buikspek 28

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   33

Pietermanfilet / fregola / vongole / courgette / aubergine 29

Pladijs / warmoes / saus van inktvis / gepofte quinoa / gekonfijte aardappel 28

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 54 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche  8

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10