Reserveer hier!

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat 18

Cannelloni van Holsteiner / noordzeekrab/ guacamole 21 

Filet van sardien/ focaccia pan con tomate/ aioli/ puntpaprika 19

Bouchotmossel / Thaise kokoscurry/ zuiderse groenten 20

Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 21

HOOFDGERECHTEN

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / 

peperjus  34

Rib-eye Australian” grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / 

saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   32
Iberico filet (lomo) / korst van zwarte olijf / artisjok / gepofte sjalot 30

Zeebaarsfilet / fregola sarda / artisjok / venkel 30

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   34

Burrata / quinoa / tapenade geroosterde / krokante ui 24

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 55 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche 9

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10