VOORGERECHTEN
Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18
Gerookte paling/ espuma van aardappel/ dooier en truffelpecorino 19
Bouchot mosselen “Mont Saint Michel”/ Thaise kokoscurry 21
Filet van pieterman/ boter van gekonfijte tomaat / krokante kappertjes / cevenne ui 21
Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat (vegi) 18
Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 21
HOOFDGERECHTEN
Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 34
Rib-eye Australian” grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten /
saus naar keuze béarnaise-, peper-, champignonsaus 32
Filet van zeebaaars / gepofte aubergine / feta / krokante aardappel 29
Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 36
Orecchiette / pompoen uit de oven / ricotto 25
Filet van eend/ butternut / gele en rode biet/ pommes dauphine
Verrassingsmenu
Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 58 euro.
Met aangepaste wijnen, supplement van 20 euro.
Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.
Desserten
moelleux au chocolat 10
dame blanche 10
assortiment kaas (5 stuks) 12
mousse van Belgische chocolade 10
sabayon met vanille ijs 10
crème brulée 8
café glacé 10