Reserveer hier!

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat  (vegi) 18

Sint jacobsvruchten (Franse) / knolselder en groene appel22

Pietermanfilet / mini-paksoi /chili en sesam / dashi 19

Bouchotmossel (Mont-Saint-Michel) / Thaise kokoscurry / fijne groenten 20

Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 21

HOOFDGERECHTEN

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / 

peperjus  34

Rib-eye Australian” grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / 

saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   32
Kalfsrib-eye / wortel / polenta kroket / pancetta 30

Zeebaars / vongole / linguini / courgette en tomaat 28

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   35

Oosterse bouillon / gestoomde groenten / mini shiitake / soja   (vegi)24

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 57 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche 10

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  10

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10