Loading...
Menu2019-02-21T09:15:56+00:00
Reserveer hier!

Voorgerechten

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat 18

Duroc d’olive buikspek / zoetzure lak / “Thaise rawfood salad” 20

Kabeljauwwangetjes / mini paksoi / dashi / krokante ui 21

Ceviche van makreel / zuiderse groenten / venkel / crumble van ansjovis 19

Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 21

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus  34

Rib-eye Australian” grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   32

Dunne lende “Holstein” / aubergine /  gekonfijte aardappel / slahart 30

Zeeduivel / citrus / venkel / espuma van aardappel 30

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   33

Geroosterde groenten / couscous / curry hummus / granaatappel 24

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 55 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche 9

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10