Reserveer hier!

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat 18

Schelvis (gepekeld)/ butternutpompoen / kalamansi 19

Varkenswang / savooi / aardpeer / 21

Bouchotmossel / Thaise kokoscurry / zuiderse groenten 20

Oesters zes stuks / Franse creuses / spéciales de claire n°3 21

HOOFDGERECHTEN

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / 

peperjus  34

Rib-eye Australian” grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / 

saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   32

Wilde eend / gekonfijte bout / pommes dauphine / bospaddestoelen 29

Grietfilet / Spitskool / stro aardappel / soja / 32 

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   34

Orecchiette (schelpjes pasta) / bospaddestoelen / ricotta / pompoen 25

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 55 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche 9

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10