Krokant naanbrood met twee dips

Dipsausjes in een kommetje serveren.

Dorade royale ,Thaise salade en dressing

Sausje “vg” (voorgerecht) mengen met salade.

Dorade zonder deksel 10 min in voorverwarmde oven.

Afwerken met dressing rondom en krokante ajuin.

Sausje op kamertemperatuur erover en ernaast lepelen.

Rollade van Mechelse koekoek , gegrilde groenten, krieltjes , Chimichurri / Roodbaarsfilet op vel gebakken, gegrilde groenten,  Chimichurri

15 min in de oven onder deksel.

Afwerken met chimichuri saus erover en er rond.

Panna cotta, passievrucht en mango, crumble van zanddeeg

De panna cotta ontvormen, deksel verwijderen.

Het potje een 5-tal seconden in warm water houden zonder dat er water in komt.

Omdraaien op je hand en één keer slaan in de handpalm.

Op het bord dresseren.

Balletjes

Opwarmen in potje op het vuur in de saus.

Puree in kommetje in de microgolf.