Voorgerechten

6 oesters creuses special Sorlut n°3 signature Puttaert  21,-
Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla    16,-
Kippenoester / slahart / mosterddressing / parmezaan  17,-
Ravioli met milde geitenkaas / rode peper / limoen / waterkers  16,-
Gamba’s / Thaise kokos-currysoep / krokante groenten 18,-
Tartaar van makreel / limoen / krokante ciabatta / groene appel  17,-

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus  32,-
Rib-Eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus   30,- 
Iberico varkensribstuk / pickles / broccolini / krokante varkenswangetjes  28,-
Skrei / cime di rapa / vongole / krieltjes / soja 28,-
Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes  32,-
Snoekbaarsfilet / fregola / tomaat / aubergine / courgette / basilicum  30,-

 

Vraag ook naar onze vegetarische suggesties!

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 52 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10,-
dame blanche  8,-
assortiment kaas geaffineerd door kaasmeester Callebaut (5 stuks)  12,-
mousse van Belgische chocolade  9,-
sabayon met vanille ijs  10,-
crème brulée  8,-
café glacé  10,-