Voorgerechten

Franse oesters creuses 6 stuks / special Sorlut n°3 / signature Puttaert   21

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla   18

Ravioli met milde geitenkaas / gekonfijte kerstomaat / groene kruiden 18

Krokante filet van sardien / tomatencompote /  basilicum 20

Franse “bouchot” mosselen / kokos / curry 19

Burrata / passievrucht / mango / chili / gegrilde focaccia 18

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus   32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten /
saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus    30

Ierse dunne lende / kropsla / krokante ui / champignon aardappel / dragon 30

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes    33

Zeebaarsfilet / handgerolde couscous / aubergine / courgette 30

Pladijs op de graat / champignon / mossel / lente-ui / geprakte aardappel 28

 

Vraag ook naar onze vegetarische suggesties!

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 52 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10,-
dame blanche  8,-
assortiment kaas geaffineerd door kaasmeester Callebaut (5 stuks)  12,-
mousse van Belgische chocolade  9,-
sabayon met vanille ijs  10,-
crème brulée  8,-
café glacé  10,-