Reserveer hier!

Voorgerechten

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Ravioli met milde geitenkaas / gekonfijte kerstomaat / groene kruiden 18

Scheermes / fijne groenten / focaccia / rouille 19

Franse oesters creuses 6 stuks / special Sorlut n°3 / signature Puttaert 21 of 9 stuks 29

Carpaccio Sint-Jakobsvrucht / appel / gerookte paling / butternut 21

Dorade royal / Thaïse koolsla 20

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten /
saus naar keuze béarnaise-, peper-, champignonsaus 30

Kalfsentrecôte / aardpeer / schorseneer / krokante ajuin 29

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 33

Kabeljauw / parmezaan kruidenkorst / jonge spinazie / geprakte aardappel 28

Tournedos van tonijn / handgerolde couscous / aubergine / paprika 30

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 52 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche  8

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10