Voorgerechten

6 oesters creuses special Sorlut n°3 signature Puttaert  21,-
Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla    18,-
Ravioli met milde geitenkaas / gekonfijte kerstomaat / groene kruiden 17,-
Cannelloni van dry-aged Holstein rund / Noordzeekrab / avocado 21,-
Sardines / aubergine / tomaat / burrata / basilicum 20,-

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus 32,-
Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten /
saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus 30,-
Mechelse koekoek / pomme pont neuf / morille / zwarte look / sugar snaps 28,-
Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes 32,-
Filet van roggevleugel / orecchiette (pasta) / lente-ui / tomaat / tamarinde 29,-
Tarbot / aardappelpuree met jonge look / gekonfijte venkel / Noilly Prat 32,-

 

Vraag ook naar onze vegetarische suggesties!

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 52 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10,-
dame blanche  8,-
assortiment kaas geaffineerd door kaasmeester Callebaut (5 stuks)  12,-
mousse van Belgische chocolade  9,-
sabayon met vanille ijs  10,-
crème brulée  8,-
café glacé  10,-