Reserveer hier!

Voorgerechten

Franse oesters creuses / special Sorlut n°3 / signature Puttaert 22

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Gedroogd en gerijpt Holstein rund / groene asperges / sesam 21

Ravioli met milde geitenkaas / gemarineerde kerstomaat 18

Gemarineerde zalm / bloedappelsien / rode biet / geitenkaas 18

Belgische witte asperges / gepocheerd hoeve-ei / groene kruidendip 19

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus   32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus    30

Speenvarken kroon / snijbonen / peultjes / gekonfijte aardappel / pesto van erwt 28

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes   33

Filet van rog / geprakte aardappel / lamsoor / compote van tomaat / handgepelde grijze garnalen 27

Belgische witte asperges / radijs / zeebaarsfilet / kruidige krieltjes / Parmezaan 29

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 54 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche  8

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10