Reserveer hier!

Voorgerechten

Franse oesters creuses 6 stuks / special Sorlut n°3 / signature Puttaert   21

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla   18

Rode poon / venkel / bouillabaisse style / focaccia / aioli 19

Ravioli met milde geitenkaas / gekonfijte kerstomaat / groene kruiden 18

Duroc d’olives buikspek gelakt met honing en soja / spitskool 18

Handgesneden tartaar van rund / gepekelde groentjes / Gentse Tierenteyn pickles 19

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus   32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten /
saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus    30

Rundskraai (onglet) / ansjovisboter / bordelaise saus / stro aardappelen /

vittellote / pesto van bosschampignons 29

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes    33

Tarbotfilet / venusschelpen / mini-paksoi / tomaat / soja 30

Pladijs op de graat / bloemkool / butternut pompoen / handgepelde garnalen 29

Vraag ook naar onze vegetarische suggesties!

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 52 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche  8

assortiment kaas geaffineerd door kaasmeester Callebaut (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10