Reserveer hier!

Voorgerechten

Franse oesters creuses / special Sorlut n°3 / signature Puttaert 22

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla 18

Sint-Jakobsvruchten / boerenkool / saus ‘vin jaune’ 21

Ravioli met milde geitenkaas/ gekonfijte kerstomaat / groene kruiden 18

Filet van skrei / Oosterse bisque / handgepelde garnalen / schorseneer 19

 

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus   32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus    30

Lomo Iberico (pata negra varken) / gekonfijt witloof / truffelkroket / graanmosterd 28

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes    33

Roodbaarsfilet / venkel / citrus / puree extra vierge  27

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 52 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche  8

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10