Reserveer hier!

Voorgerechten

Rundscarpaccio / oude parmezaan / notensla   18

Ravioli met milde geitenkaas / gekonfijte kerstomaat / groene kruiden 18  

Tartaar van zeebaars / daikon / wasabi / Oosterse bouillon 19

Franse oesters creuses / special Sorlut n°3 / signature Puttaert   6 stuks 21,  9 stuks 29

Sint-Jakobsvrucht / crème van aardpeer / gerookte paling 20

Wilde gamba / quinoa / burrata / pikante boter 21

Hoofdgerechten

Ierse filet pur “Black Angus” / seizoensgroenten / verse handgesneden frieten / peperjus   32

Rib-eye “Australian grain fed” / slaatje / verse handgesneden frieten / saus naar keuze béarnaise-,  peper-,  champignonsaus    30

Fazantenfilet / kroket van de bout / peterseliewortel / witloof /aardappelgratin / coqnacsaus 29

Gebakken zeetong meunière / slaatje / verse handgesneden frietjes    33

Schelvisfilet / prei / handgepelde grijze garnalen / geprakte aardappel /
zoete soja  28

Grietfilet / knolgroenten / jonge spinazie / kasteelaardappel / blanke botersaus  29

Vraag ook naar onze vegetarische suggesties!

Verrassingsmenu

Laat u culinair verrassen door de chef met twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert voor 52 euro.

Met aangepaste wijnen, supplement van 18 euro.

Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.

Desserten

moelleux au chocolat  10

dame blanche  8

assortiment kaas (5 stuks)  12

mousse van Belgische chocolade  9

sabayon met vanille ijs  10

crème brulée  8

café glacé  10